dinsdag 4 juni 2013

Warm aanbevolen voor Vaderdag, peniswarmers. Alleen bij de Xenos.

Het duurt misschien nog even en je knutselwerkjes zijn nog volop in wording, maar ook Vaderdag is het voor je het weet. Als je het niet weet, 16 juni a.s. Dus, begin maar ook alvast te knutselen. Want die dag is het voor alle papa’s altijd lief lachen om de meest schattige cadeautjes. Cadeaus die je liever niet had gewild, die eigenlijk helemaal niet leuk zijn. Je kent dat wel, van die niet rijmende gedichtjes, hetzelfde geurtje als vorig jaar of iets voor in de tuin. ALTIJD! En die kleine heeft weer een kartonnen dienblad in elkaar geknutseld. Blijven lachen, ook als heel je bed onder de jus d’Orange zit. Xenos heeft dat als géén ander in de gaten gehad, die papa’s van tegenwoordig willen wel wat anders dan een knip-en-plak-werkje. Er staan namelijk herenstrings, peniskokers en kamastutrakaartjes in de folder van de Xenos, voor de liefste papa van de hele wereld! Dat kan mama gezellig samen met de kleine gaan kopen. Hartstikke schattig.


Ja, echt. Het is heus. En die piemelwarmers zijn er in alle soorten en maten. En als ik dat zeg dan bedoel ik ook, alle soorten en maten! Van opschuifbare varkenskoppen tot hongerige konijntjes, met een wortel om je jeweetwel. Maar daar blijft het niet bij, want Xenos is niet alleen die winkel van potjes en pannetjes. Nee, voor papa die verwend mag worden, het is immers zijn dag, zijn er ook seksstandjes . Op de plaatjes van het kaartspel dan. En verder kun je papa na het wakker maken met je tamboerijn pakjes tissues geven voor tijdens en na de seks met mama.

Kijk toch, hoe onschuldig. Dat Kamasutra toiletpapier voor maar 2.99. Dat Koopje!
Het was even twee keer slikken, en dat bedoelde ik niet erotisch getint, toen de folder afgelopen week op de deurmat viel bij nietsvermoedende huismama’s en hun kinders. ‘Kijk mama, een konijntje voor papa, met een wortel’, ik kan hele scenario’s schetsen hoe dat ongeveer in z’n werk is gegaan. De ‘cadeaus met een knipoog’ worden ze genoemd in de folder. Dat klinkt nog vrij onschuldig, maar hier blijkt de vuile knipoog van Kim Holland bedoeld te zijn.

Ik kan toch wel lachen. In m’n knuistje en een beetje ongemakkelijk. Ik ben geen papa, maar ook geen mama. Blij toe. Het stemt me helemaal  gelukkig niet aan Vaderdag te hoeven doen. Misschien is het daarom dat ik het stiekem juist wel leuk vind. We zijn eindelijk weer eens wakker geschut. En Papa(dag) was nog nooit zo hot. Knipoog.

Maar Nederland viel massaal van z’n stoel, want wat als dochterlief nietsvermoedend met een Xenos-tasje thuis komt? ‘Kijk papa, voor jou’. We hadden op Twitter eindelijk weer iets waar me met z’n allen lekker over konden vallen. Het Songfestival is immers alweer 2,5 week geleden. Xenos kreeg dus de volle laag. Zelf zeggen ze voordelig, decoratief, verrassend, praktisch, lekker en trendy te zijn. En inderdaad, dat zijn de cadeautjes, ook de sexy striptease mok, speciaal voor ‘echte’ papa’s, helemaal natuurlijk. 

Vaderdag is natuurlijk altijd al een feestje geweest. Een feestje voor de winkelier die wat leuke mokjes in de aanbieding doet en hiermee papa's doen 'verrassen'. Ik snap dat het jaar in jaar uit saai wordt weer te komen met een stropdas of zaadjes (ook niet met een knipoog) voor in de tuin, maar wordt er nog wel gedacht aan die tere kinderzieltjes? Want hier komen ze volgend jaar toch nooit meer overheen? En dat was dan wel weer met een knipoog.

En wat Xenos hiermee nu gaat doen? Die neemt het mee in de evaluatie van de folder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten