zaterdag 18 mei 2013

Pizza, even kijken nog, Pizza!

Je hebt gebeld, maar dan is het nog eeuwen wachten tot ‘ie ein-de-lijk eens bezorgd wordt. Al valt dat zat mee, maar je ongeduld is vaak je rommelende maag. Want jij die net brak uit je nest kwam, wil niet lang hoeven te wachten op iets dat je in 2 handelingen in je mond kunt schuiven; door het openen van de door en naar binnenschranzen met die handel. Pizza’s zijn van dat ideale voer. Maar nog steeds zitten we te wachten. Waar hangt die pizzacourier uit, is ‘ie ergens blijven plakken, zoals je dat ‘alleen in films ziet’, of is het ‘decoreren’ van je uiteraard maar moeilijke bestelling, nog een hele klus? We zullen het nooit weten, hoewel, bij Domino’s, je weet wel van die pizza’s, kun je gewoon meekijken wat er met je pizzaatje gebeurd. Live!


Pizza, even wachten nog, Pizza! Want met Domino’s Live is dat wachten echt maar even. Met recht mag dit een bijzonder smakelijke wachtverzachter worden genoemd; want wachten moeten we nog steeds, maar nu is het een stuk leuker. Je kunt dan wel vertellen via een of ander handig en vernuftig tool’tje dat je ontzettend lekker bestelde pizza nu onderweg is, maar wat is ‘onderweg’? Net weg, al even weg, of met een ‘omweg’?


Met Domino’s Live is dat verleden tijd! Ja, want je kunt alle werkende knokkeltjes in nauwlettend in de gaten houden. Wanneer ik dit typ zijn de ‘Mario’s’ van Domino druk bezig wat salami’tjes op wat bestellingen te leggen, lopen ze wat op en neer  en strooien in een handomdraai pizza’s kaas-geel. Zit de topping erop, dan gaat de pizza de oven in. En het lekkere is, jij gaat mee, want ook daar staan een aantal camera’tjes opgesteld om jouw bestelling en die van je maten eens goed in beeld te brengen. Het water begint ons nu al in de mond te lopen én terecht want ook zonder bestelling is het een smakelijke boel om alles in de gaten te houden. Met vijf verschillende fases én vijf verschillende camera’s kunnen we deeg een bodem zien worden én de bodem een bruingebakken pizza. Als er iets transparant is.

Domino’s is niet gek en maakt niet voor niets Big Brother van haar filialen. Nee, want kwaliteit staat bij de pizzabakkers hoog in het vaandel, daarbij hoort transparantie en echtheid. Niet alleen voor de pizza, maar voor het hele gebeuren rondom. Vandaar het delen met ons als lekkerbekjes. Niet vreemd opkijken wanneer je niet al te veel handjes ziet wapperen, door het tijdverschil, is het een tip om ‘savonds te lekkerbekken. Helaas voor ons fanatieke pizza-etende Hollanders is het nog niet beschikbaar. Nog niet. Ik kan me voorstellen bij uitslaand succes, dat ook wij dit gaan krijgen. Mocht je net als ik willen kijken, ga dan hier smullen: www.dominoslive.com Wachten wordt leuk. Er rest nu nog maar één ding, EEEN PIZZZZA! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten