vrijdag 24 mei 2013

Snertweer laat de zon schijnen in ons (reclame)land

Heerlijk hè, dat snert weer. Want met deze miezerige temperaturen kunnen we onze lol natuurlijk niet op, de schaatsen kunnen weer uit het vet. Maar hè, keep positive, want wij kunnen tenminste zeggen dat we één van de koudste lentes hebben meegemaakt, aller tijden zelfs. Als geen ander herdenken we nu de Cross-soppers op de camping, dat is ook wat waard. Je merkt het al, ik ben altijd het zonnetje in huis. Ook Plasmolen, in Limburg blijkbaar, kan zijn geluk niet op dit weekend, want daar kan het misschien wel 13, 14 à 15 graden worden. Niet gelijk het contactslot van je auto omdraaien, want dan zou je iets ontzettend leuks missen. Want merken kunnen hoe armzalig – voeg zelf andere bijvoeglijke naamwoorden in –, er wel iets leuks van maken.

Unox laat ze niet alleen maar lachen, maar is ook ontzettend slim: dit vinden we leuk!
Mocht je toch richting Plasmolen willen vertrekken, groot gelijk hoor, maar doe dat dan wel met een ommetje. Want als lotgenoten van dit snert weer is het vandaag op het Scheveningse Strand niet dringen voor een strandstoel of parasolkaap, maar voor een echt koppie snert. Echt. En nog gratis ook, dat is voor ons Nederlanders dus dubbel leuk. Met een heus Koek en Zopie-kraam laten de mannetjes en vrouwtjes van Unox ons er warmpjes bij zitten. En voor de actie van Praxis wagen we zelfs nog een paar extra regendansjes, want hoe meer regen, hoe hoger de korting. En bij Bavaria schijnt altijd de zon, zo zien we dat maar weer. Ze zijn fijn die inhakers, want iets dat niet om te lachen is, wordt zo toch om te lachen!

Hieronder een prettig overzicht’je van een aantal leuke, hélé leuke en minder leuke, vakkundig geleend van Verse Reclame, daar hoef je niet bang te zijn voor bruine plekken.



Meer inhakers?








Zomerpakket, dat klinkt zeker lekkerder, stoerste van de klas, Grolsch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten